Heeft u een vraag?

contact

Vloerder aan betaalbare tarieven
Vloeren geplaatst in diverse vormen en mozaïeken

Nick van Wayenberge is uw vloerder in Ninove voor nieuwbouw en renovatie. Is uw vloer aan vernieuwing toe? Of is uw ruwbouw klaar en is uw vloer aan de beurt? Opteer dan voor vloerder Nick Van Wayenberge. 

Alle types vloeren

Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een perfecte plaatsing van alle vloertypes en uitvoering van tegelwerken. Zowel natuursteen, klinkers als gewone tegels worden door ons geplaatst. Afhankelijk van de intensiteit en de locatie waar u de vloer wenst te plaatsen, zorgen wij voor correct advies. 

Dienst na verkoop

Omdat u als klant het beste verdient, krijgt u bij ons een perfecte dienst na verkoop. Dit houdt in dat wij ook na de plaatsing en afwerking steeds ter beschikking staan voor vragen en/of herstellingen. Kies voor een vloerder uit Ninove die van wanten weet en bel Nick Van Wayenberge. U bent zeker van een kwaliteitsvolle uitvoering en een betaalbare prijs die niemand zal kunnen evenaren. De wachttijden tot opstart van de werken blijven bij ons beperkt, zodat u geen maanden hoeft te wachten. 

Contact

Twijfel dus niet, maar vraag vandaag nog uw gratis offerte aan! Wij zijn steeds de hele dag door telefonisch of via het mailformulier bereikbaar.

Van Wayenberge Nick

Brakelsesteenweg 594
9400 - Appelterre-Eichem


Tel.: 054 44 00 26 054 44 00 26

BTW BE 0643.687.347

Waarom voor ons kiezen?

  • Ervaren team
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende offertes
  • Uitstekende dienst na verkoop