Heeft u een vraag?

contact

Betegelen van al uw vloeren en muren
De beste prijs

Betegelen in Ninove: Nick van Wayenberge plaatst faience in diverse ruimtes. Hygiëne speelt vandaag de dag een grote rol in ons leven. Maar ook het onderhoudsgemak is niet onbelangrijk wanneer men kiest voor muurbekleding. Vooral ons steeds drukker wordende leven maakt een onderhoudsvriendelijke oplossing voor muurbekleding ideaal. 

Meer dan de badkamer alleen 

Faience kunt u laten aanbrengen in iedere ruimte van uw woning. Wenst u uw douche of uw badkamer te laten betegelen in Ninove en omstreken? Geen probleem voor Nick van Wayenberge! Maar ook de betegeling van een stuk van uw living kan een specifieke sfeer creëren. Als ervaren vakman bieden wij u graag advies op maat aan, afgestemd op uw wooncontext. 

Winkels en bedrijven

Ook voor bedrijven en handelszaken staan wij steeds klaar voor uitvoering van diverse betegelingswerken. Dit kan gaan van de toiletten van uw personeel tot het betegelen van de keuken in uw restaurant.

Contact

Contacteer ons voor meer info betreffende de mogelijkheden van het betegelen van uw huis te Ninove. Wij komen zo snel mogelijk langs om u de nodige info te bezorgen en u een betaalbare offerte voor te leggen. Twijfel niet en bel ons meteen of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Van Wayenberge Nick

Brakelsesteenweg 594
9400 - Appelterre-Eichem


Tel.: 054 44 00 26 054 44 00 26

BTW BE 0643.687.347

Waarom voor ons kiezen?

  • Ervaren team
  • Advies op maat
  • Vrijblijvende offertes
  • Uitstekende dienst na verkoop