contact old
Kies voor betaalbare topkwaliteit

Laat een terras aanleggen in Ninove en relax zalig in uw tuin!

Een mooi afgewerkt zonneterras is zalig om op te vertoeven. In de zomer kunt u er bovendien heel wat vrienden op ontvangen om gezellig te aperitieven of barbecuen. Uiteraard is het belangrijk dat uw terras  uit degelijk materiaal bestaat en dus tegen een stootje kan. Tegels of stenen van mindere kwaliteit zullen snel slijten of zelfs breken, wat u op de langere termijn dus meer geld kost.

Daarnaast is ook de stijl belangrijk, want een terras moet mooi aansluiten bij de gekozen woningstijl. Als derde, naast materiaalkeuze en stijl, speelt ook de plaatsing een cruciale rol. Eén klein foutje in de plaatsing kan leiden tot bijvoorbeeld wateroverlast of erger.

Neem dus geen risico en laat uw terras aanleggen in en rond Ninove door Nick van Wayenberge, erkend vakman in klinkerwerken en betegeling. Wij komen graag langs voor een nauwkeurige opmeting en vrijblijvend advies. Na de eerste kennismaking stellen wij een gedetailleerde offerte op met vermelding van alle kosten. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Bel of mail ons meteen voor een afspraak om uw terras te laten aanleggen regio Ninove

Contacteer ons!
054 44 00 26