contact old
De juiste materiaalkeuze

Oprit aanleggen in Ninove? Schakel Klinkerwerken Nick Van Wayenberge in.

De materiaalkeuze van uw oprit bepaalt in grote mate de duurzaamheid en het uitzicht ervan. Niet zomaar snel een beslissing nemen over de gebruiktematerialen is dus de boodschap.

Klinkerwerken Nick Van Wayenberge is dan ook de ideale aannemer om uw oprit te laten aanleggen in Ninove en omstreken. Ons vakmanschap stelt ons in staat om u bij te staan met onderlegd advies en daarna ook uw project tot een bevredigend einde te brengen.

Klanten die zelf niet goed weten welk materiaal het beste past bij hun woning en gebruik kunnen bij ons terecht voor vakkundig advies. Wij analyseren uw behoeften en houden ook rekening met de stijl van uw woning. Op die manier past uw oprit perfect bij uw woning.

Daarnaast zorgen wij voor perfecte voorbereidingswerken, zodat uw oprit laten aanleggen in en rond Ninove niet meteen terug problemen oplevert na een paar jaar.

Met de juiste oprit voor uw deur betreden u en uw bezoek dus keer op keer stijlvol en veilig uw woning. Neem vandaag contact op voor een offerte op maat van uw project. Vul het contactformulier op deze website in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Contacteer ons!
054 44 00 26