contact old
Nieuwe of gebruikte kasseien

Kasseien aanleggen. Kies voor een authentieke look!

Kasseien zijn eigenlijk zo goed als onverslijtbaar. Daarom worden ze zowel gebruikt als nieuw aangeboden. Daarnaast worden ze ook mooier met de jaren, wat van veel andere tegels en stenen niet kan gezegd worden.

Kasseien aanleggen vraagt echter heel wat ervaring. Vooral omdat de plaatsing van kasseien moeilijker is dan het leggen van klinkers. Niet zomaar een klus dus om zelf te doen, maar een opdracht die u beter overlaat aan een professional. Klinkerwerken Nick Van Wayenberge is de vakman bij uitstek in de regio Ninove die graag uw oprit, tuinpad of terras in kasseien komt aanleggen.

Een correcte voorbereiding en gebruik van het juiste materiaal en goede plaatsingsmethodes garanderen u een schitterend resultaat.

Twijfel daarom niet langer en bel of mail ons meteen voor een offerte. Na afspraak komen wij langs om de uit te voeren werken te bekijken en op die manier een juiste prijsopgave te kunnen maken. Bereiken wij een akkoord, dan plannen wij uw werken zo snel mogelijk in zodat u niet maandenlang hoeft te wachten, zoals bij veel andere aannemers wel het geval is. 

Contacteer ons!
054 44 00 26