contact old
Douche, badkamer, toilet, keuken

Betegelen in Ninove: Nick van Wayenberge plaatst faience in diverse ruimtes.

Hygiëne speelt vandaag de dag een grote rol in ons leven. Maar ook het onderhoudsgemak is niet onbelangrijk wanneer men kiest voor muurbekleding. Vooral ons steeds drukker wordende leven maakt een onderhoudsvriendelijke oplossing voor muurbekleding ideaal.

Faience kunt u laten aanbrengen in iedere ruimte van uw woning. Wenst u uw douche of uw badkamer te laten betegelen in Ninove en omstreken? Geen probleem voor Nick van Waeyenberge! Maar ook de betegeling van een stuk van uw living kan een specifieke sfeer creëren. Als ervaren vakman bieden wij u graag advies op maat aan, afgestemd op uw wooncontext.

Contacteer ons voor meer info betreffende de mogelijkheden van het betegelen van uw huis te Ninove. Wij komen zo snel mogelijk langs om u de nodige info te bezorgen en u een betaalbare offerte voor te leggen.

Ook voor bedrijven en handelszaken staan wij steeds klaar voor uitvoering van diverse betegelingswerken. Dit kan gaan van toiletten van uw personeel tot het betegelen van de keuken in uw restaurant.

Twijfel niet en bel ons meteen of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Contacteer ons!
054 44 00 26